Liever teruggebeld worden? Vul dan het formulier in!Werkwijze

Heeft u last van vogels of ongedierte? Dan helpen wij u graag van uw probleem af.

Intake

We beginnen altijd met een kosteloos bezoek op locatie om het probleem in kaart te brengen. Tijdens dit bezoek krijgt u een helder beeld van mogelijke oplossingen voor uw probleem, met bijbehorende tarieven.

Plan van aanpak

Nadat wij het probleem geïnventariseerd hebben gaan wij aan de slag. We maken een plan van aanpak hoe we uw vogel- of ongedierteprobleem het beste kunnen bestrijden. Vervolgens worden er één of meerdere afspraken gemaakt om de werkzaamheden ten uitvoer te brengen.

Garantie na afloop

U bent bij Avonda Faunabeheer verzekerd van een goede service, daarom bieden wij garantie na afloop. De garantietermijn verschilt per situatie. Komen de vogels of het ongedierte na de bestrijding weer terug? Dan zullen wij er alles aan doen om het probleem op te lossen. Indien wij regelmatig terug moeten keren adviseren wij u om een onderhoudscontract af te sluiten.

Contracten

Indien gewenst kunnen wij een contract met u afsluiten om uw bedrijf of locatie periodiek (per maand, kwartaal, halfjaar of jaar) te bezoeken en te controleren. Eventuele overlast wordt dan direct aangepakt. Ook zullen wij u tijdens het bezoek adviseren over preventieve maatregelen die u kunt treffen.

Meer weten over onze werkwijze?

Wilt u meer weten over de werkwijze van Avonda Faunabeheer? Neem dan vrijblijvend contact op.

Menu