vogelwering laten plaatsen

Vogelnetten en duivenpinnen

Het inzetten van vogelnetten en duivenpinnen is een van de meest effectieve manieren om vogels te weren op plekken waar ze overlast veroorzaken. Voor optimaal resultaat is het van belang dat de vogelnetten en duivenpinnen juist geplaatst worden. Schakel daarom de hulp in van één van onze professionals om uw bedrijventerrein, gevel of pand vogeloverlast vrij te maken.
Het grote voordeel van het inzetten van een vogelnet is dat het haast onzichtbaar is en werkt tegen het weren van alle soorten vogels. Duivenpinnen zijn geschikt voor het weren van grotere vogels zoals duiven, meeuwen en kauwen. Door het inzetten van vogelnetten of duivenpinnen wordt de landingslocatie voor de vogels ontoegankelijk gemaakt waardoor ze hier niet meer kunnen rusten of broeden.

Duivenpinnen

Waar vogelnetten zich richten op het “buiten houden” van vogels in openingen of inhammen in uw pand of gebouw is het inzetten van duivenpinnen iets minder drastisch. Duivenpinnen hinderen in het landen op specifieke plekken. Zo zorgen de pinnen ervoor dat grotere vogels zoals duiven, meeuwen en kauwen hier niet meer kunnen rusten of broeden. De duivenpinnen zijn minder onzichtbaar dan een vogelnet. Door het plaatsen van de duivenpinnen zullen de vogels een andere plek zoeken die comfortabeler en veiliger is.

Duivenpinnen plaatsen door een professional

Om het gewenste resultaat te halen moeten de duivenpinnen juist worden ingezet. Vogels hebben enorm veel mogelijkheden om te landen op een gebouw en weten elk plekje te benutten. Dit maakt het extra lastig om te bepalen waar de duivenpinnen geplaatst dienen te worden. Schakel daarom Avonda Faunabeheer in. Met onze ruime kennis en ervaring in het vogelbeheer, zien onze professionals precies waar en hoe de duivenpinnen in te zetten voor optimaal resultaat. Wij helpen u van uw vogeloverlast af, neem vrijblijvend contact op.

Vogelnetten

Vogelnetten zijn effectief voor alle soorten en maten vogels. Door het verschillende aanbod in maaswijdtes van vogelnetten beslist u zelf of alle vogels worden afgeweerd of dat sommige (kleinere) soorten nog wel op uw pand of gebouw mogen komen. Hoewel een vogelnet plaatsen misschien als een ingrijpende en zichtbare oplossing klinkt is dit in de praktijk vrijwel nooit het geval. Door de verschillende kleuropties voor de netten kunnen deze praktisch onzichtbaar geplaatst worden. Vogelnetten zijn geschikt voor toepassing op beschutte plaatsen op gebouwen en daken waaronder dakkapellen, balkons, zonnepanelen etc.

Vogelnetten laten plaatsen door een professional

Het laten plaatsen van een vogelnet is specialistisch werk als er wordt gestreefd naar complete vogelwering. Het juist plaatsen en spannen van vogelnetten heeft direct invloed op de werking van de netten, wordt het vogelnet niet goed geplaatst dan houdt het niet alle vogels buiten. Avonda Faunabeheer beschikt over ruime ervaring in vogelwering. Vogelnetten zijn een duurzame investering tegen vogeloverlast. Door deze te laten plaatsen door onze professionals bent u verzekerd van kwaliteit zodat de vogels voor jaren worden geweerd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Waarom Avonda Faunabeheer voor vogelnetten en duivenpinnen

Met ruim 15 jaar ervaring in vogelwering hebben wij brede kennis opgedaan over het gedrag van vogels. Dankzij deze kennis kunnen wij garantie geven op het effect van de door ons geplaatste vogelnetten, vogelpinnen en/of elektrische vogelwering. Avonda Faunabeheer helpt u dus gegarandeerd van de door vogels veroorzaakte overlast af.