elektrisch vogels weren

Elektrische vogelwering

Ondervindt u vogeloverlast bij uw pand of bedrijventerrein? Een goed alternatief voor het plaatsen van vogelnetten of duivenpinnen is elektrische vogelwering. Het klinkt misschien drastisch maar dat valt gelukkig erg mee. Elektrische vogelwering is vergelijkbaar met schrikdraad rondom een weiland. Het is niet schadelijk voor mens en dier maar zorgt wel voor gewenst gedrag. In het geval van elektrische vogelwering is dit dat de vogel schrikt van een stroomstootje en weer wegvliegt. De vogel zal vervolgens deze schok associëren met uw pand of gebouw en deze in de toekomst mijden. Een groot voordeel van elektrische vogelwering is dat het nagenoeg onzichtbaar is en vaak goedkoper in aanleg dan vogelpinnen.

Elektrische vogelwering

Elektrische vogelwering houdt in dat er schrikdraadjes gespannen worden voor het weren van vogels en duiven. De draadjes zijn nauwelijks zichtbaar maar zijn wel heel effectief. Schrikdraad werkt tegen alle soorten vogels. Vogels kunnen er niet door gewond raken maar vinden het wel heel onprettig. Elektrische vogelwering is breed toepasbaar, het wordt o.a. ingezet bij overlast door vogels op dakranden, vensterbanken, zonneschermen, dakgoten, gevels etc. Het schrikdraad is eenvoudiger te plaatsen in vergelijking met vogelpinnen, en zelfs de kleinste en lastigste landingsmogelijkheden kunnen worden voorzien van elektrische vogelwering. De kans op succesvolle vogelwering is dan ook groter. Wel adviseren wij u gebruik te maken van een professional om geheel van uw overlast af te komen.

Elektrische vogelwering laten plaatsen door een professional

Wilt u gegarandeerd succes bij het weren van vogels van uw pand of gebouw, maak dan gebruik van professionele vogelwering. Hoewel het systeem van een stroomdraad relatief eenvoudig werkt is de toepassing ervan van doorslaggevend succes. Bij elektronische vogelwering plaatsen is het van essentieel belang om te zorgen dat er geen “openingen” meer zijn. Vogels zijn slim genoeg om deze te vinden, om zo alsnog voor overlast te zorgen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en weten in elke situatie precies hoe de elektrische vogelwering in te zetten voor optimaal resultaat.

Waarom Avonda Faunabeheer voor elektrische vogelwering

Met ruim 15 jaar ervaring in vogelwering hebben wij brede kennis opgedaan over het gedrag van vogels. Dankzij deze kennis kunnen wij garantie geven op het effect van de door ons geplaatste elektrische vogelwering. Avonda Faunabeheer helpt u dus gegarandeerd van de door vogels veroorzaakte overlast af. Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor een gepast aanbod in uw situatie.