duivenpinnen of vogelnetten

Duivenpinnen plaatsen

Het inzetten van vogelnetten en duivenpinnen is een van de meest effectieve manieren om vogels te weren op plekken waar ze overlast veroorzaken. Voor optimaal resultaat is het echter wel van belang dat ze juist geplaatst worden. Schakel daarom de hulp in van één van onze professionals om uw bedrijventerrein, gevel of pand vogeloverlast vrij te maken.
Duivenpinnen zijn geschikt voor het weren van grotere vogels zoals duiven, meeuwen en kauwen. Door het inzetten duivenpinnen wordt de landingslocatie voor de vogels ontoegankelijk gemaakt waardoor ze hier niet meer kunnen rusten en / of broeden.

Duivenpinnen: vogelwering voor specifieke plekken

Waar vogelnetten zich richten op het “buiten houden” van vogels in openingen of inhammen in uw pand of gebouw is het inzetten van duivenpinnen iets minder drastisch. Duivenpinnen hinderen in het landen op specifieke plekken. Zo zorgen de pinnen ervoor dat grotere vogels zoals duiven, meeuwen en kauwen hier niet meer kunnen rusten of broeden. De duivenpinnen zijn helaas iets minder onzichtbaar in vergelijking met een vogelnet. Maar door het plaatsen van de duivenpinnen zullen de vogels een andere plek zoeken die comfortabeler en veiliger is. Goed geplaatste duivenpinnen zijn dan ook erg effectief voor specifieke plekken.

Duivenpinnen laten plaatsen door een professional

Om het gewenste resultaat te halen moeten de duivenpinnen juist worden ingezet. Vogels hebben enorm veel mogelijkheden om te landen op een gebouw en weten elk plekje te benutten. Dit maakt het extra lastig om te bepalen waar de duivenpinnen geplaatst dienen te worden. Schakel daarom Avonda Faunabeheer in. Met onze ruime kennis en ervaring in het vogelbeheer, zien onze professionals precies waar en hoe de duivenpinnen in te zetten voor optimaal resultaat. Wij helpen u van uw vogeloverlast af, neem vrijblijvend contact op. We bespreken uw situatie graag door om te komen tot de beste oplossing.

Waarom Avonda Faunabeheer voor vogelnetten en duivenpinnen

Met ruim 15 jaar ervaring in vogelwering hebben wij brede kennis opgedaan over het gedrag van vogels. Dankzij deze kennis kunnen wij garantie geven op het effect van de door ons geplaatste vogelnetten en vogelpinnen. Avonda Faunabeheer helpt u dus gegarandeerd van de door vogels veroorzaakte overlast af.