mieren bestrijden

Mieren bestrijden

De mieren die in Nederland de meeste overlast veroorzaken zijn de zwarte tuinmier, de faraomier en de glanzende houtmier. Alhoewel ze geen ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, kunnen ze wel steken of ziektes verspreiden. Ook is het erg onhygiënisch om mieren in uw woning of bedrijf te hebben. Ze komen met grote aantallen en u weet nooit waar ze nog meer zijn geweest voordat ze over uw aanrecht lopen. Het is daarom belangrijk om de mieren zo snel mogelijk te bestrijden.

Zelf mieren bestrijden

U kunt natuurlijk eerst zelf proberen om de mieren te bestrijden. Er zijn diverse spuitbussen, sprays en poeders voor de bestrijding van mieren verkrijgbaar. Toch blijken deze doe-het-zelf mierenbestrijdingsmiddelen in de praktijk niet altijd even effectief te werken. De kans is groot dat de mierenplaag terugkeert en daarmee ook de mierenoverlast. Wilt u een grote of terugkerende mierenplaag bestrijden? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder in.

Professionele mierenbestrijding

Avonda Faunabeheer kan mieren op een professionele wijze bestrijden, zodat u snel van uw mierenprobleem bent verlost. Wij zullen het mierennest opsporen en de mieren bestrijden met een speciale gel bij de nestingang. De hardnekkige mierenplaag wordt hierdoor effectief bestreden. Uiteraard zijn al onze behandelingen veilig voor u, uw gezin en eventuele huisdieren.

Meer weten over mieren bestrijden?

Wilt u hulp bij de bestrijding van een mierenplaag? Of wilt u meer informatie over het bestrijden van mieren in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.