boktor bestrijden

Boktor bestrijden

De boktor is één van de meest schadelijke houtaantasters in Nederland. Het is daarom belangrijk om direct een ongediertebestrijder in te schakelen, als u vermoedt dat u de boktor of houtworm in huis heeft.

Waarom boktor bestrijden

De larven van de boktor kunnen grote schade aanrichten aan alles wat van hout is. Denk hierbij aan uw kozijnen, vloeren, trappen, dakconstructies etc. De larven van de boktor graven tunnels in het hout en kunnen houten constructies zo verzwakken, dat er instortingsgevaar ontstaat.

Professionele hulp bij bestrijding boktor

Boktor is een hardnekkig ongedierte en niet eenvoudig om te bestrijden. Schakel daarom altijd hulp in van een professionele ongediertebestrijder. Hoe eerder u erbij bent, hoe minder schade de boktorlarven kunnen aanbrengen aan het hout in uw woning en hoe minder eitjes de vrouwtje kunnen leggen. Avonda Faunabeheer kan u helpen bij het effectief bestrijden van boktor.

Meer weten over boktor bestrijden?

Wilt u hulp bij de bestrijding van boktor? Of wilt u meer informatie over het bestrijden van boktor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees verder over onze werkwijze.